Behöver man en effektiv avlastning som bostadsrättsförening, kan en fastighetsförvaltning i Stockholm som Nabo erbjuda heltäckande service och tjänster kring all form av fastighetsförvaltning. Det innebär att alla i föreningen får mer tid över till annat. Letar man efter en hund, får man tack vare de tjänster Nabo erbjuder, mer tid över för att till exempel åka runt till olika kennlar och finna en passande fyrfota ny familjemedlem.

 

Nabo skapar mer fritid och utrymme

 

Unika Nabo är en fastighetsförvaltning i Stockholm som verkligen kan leverera en förstklassig och heltäckande service! När man som bostadsrättsförening kommer överens om att ta del av alla de tjänster Nabo erbjuder, har man gjort ett mycket smart val. De tjänster som en fastighetsförvaltning i Stockholm erbjuder, är bland annat en teknisk förvaltning kring projektering och underhåll, eller en ekonomisk förvaltning med smart digital brevlåda med en kundportal online. Man kan också som bostadsrättsförening få tillgång till jurister med en juridisk förvaltning kring entreprenad, hyreskontrakt för lokaler eller juridik kring otillåten andrahandsuthyrning. Med en heltäckande och professionell fastighetsförvaltning i Stockholm kan man vinna mycket administrativ tid, planering och annat. Att få mer tid över till att hitta en hund är då värdefullt och det bästa är om man köper sin hund från en seriös och godkänd kennel eller uppfödare, vilket är i princip samma sak.

Köpa hund på kennel och hos uppfödare

När Nabo ger så mycket utrymme med alla former av tjänster kring fastighetsskötsel och annat, är det extra roligt att besöka olika kennlar för att se vilken hund man passar med. Även om det är viktigt att besöka kennlar och uppfödare vid sitt köp av hund, är det viktigt att undvika oseriösa uppfödare inför valpköpet. Det som är viktigt när man köper hund är att hunden ska vara avmaskad, vaccinerad, veterinärbesiktigad och id-märkt. Man ska även kontrollera att uppfödaren som äger en kennel har en försäkring för dolda fel som kanske kan uppstå senare hos valpen eller hunden. Med så mycket man måste tänka på vid ett hundköp, är det skönt att veta om att en fastighetsförvaltning i Stockholm tar hand om allt kring fastigheten. Då behöver man inte känna stress tillsammans med de andra i bostadsrättsföreningen om något till exempel måste åtgärdas eller lagas. En fastighetsförvaltning i Stockholm kan samordna kunnig personal för att utföra alla typer av ärenden som berör hela fastigheten.