Som hundägare är det din uppgift att se till att du har en trädgård som är trygg och säker för din hund att vistas i. Spenderar ni mycket tid i trädgården kan det också vara en god idé att göra den stimulerande för hunden, så att både kropp och hjärna får träning.

Hur du kan inreda din trädgård hundvänligt beror främst på din egen fantasi, men också hur mycket utrymme du har. Vi har tipsen!

Gör trädgården bekväm för hunden

Din trädgård måste vara både säker och bekväm för hunden att vistas i. Du kan t.ex. köpa en mysig hängstol här som både du och din hund kan slappa i. I den här onlinebutiken kan du även hitta mängder med roliga redskap såväl som hängmattor, koppel, hundgodis och hundleksaker. Naturligtvis beställer du med snabb leverans, så att din hund kan börja leka med sina nya leksaker så snabbt som möjligt.

En plats i solen – en plats i skuggan

Din hund älskar troligtvis att ligga i solen en varm sommardag, men för mycket sol kan vara skadligt för din hund och göra den både yr och uttorkad. Se därför till att det finns platser för hunden i skuggan, så att den kan gå undan. Om du inte har någon träd eller annat som ger skugga kan du enkelt sätta upp ett parasoll. Låt gärna hundens vattenskål stå i skuggan.

Svalka

Det finns få saker som är lika roliga som att leka med vatten på sommaren och det tycker även din hund. Varför inte köpa en billig barnpool som hunden kan använda sig av för att både leka och svalka av sig.